Qui som?

L'Oficina per a la Transició Energètica del Centre Metal·lúrgic

IMPULSEM

Impulsem l’estalvi de costos, l’eficiència energètica, la instal·lació de sistemes d’energies renovables o l’autoconsum d’energia fotovoltaica a les petites i mitjanes empreses catalanes.

FEM FORÇA

Actuem per simplificar les ordenances i permisos municipals i fomentar l’aparició d’ajudes fiscals a nivell municipal, amb l’objectiu d’ajudar a les pimes en els tràmits administratius dels projectes d’eficiència energètica.

ACOMPANYEM

Acompanyem a les empreses en els seus projectes de transició energètica, assessorant-les i fent intermediació amb els diferents proveïdors .

què fem

Com ajudem a les empreses?

U

Fent seguiment

Realitzem un seguiment del marc normatiu i regulador, per defensar els interessos de les pimes.

treballant amb les administracions

Treballem per tal que les diferents administracions impulsin accions que afavoreixin l’eficiència energètica a les empreses.

l

INFORMANT-vos

Estem al dia de l’evolució del sector, de les noves tecnologies i de les millors pràctiques en eficiència energètica. 

innovant

Treballem en projectes de generació distribuïda, mercats de proximitat d’agregació d’energia renovable o de mobilitat sostenible.

Visita la web del Centre Metal·lúrgic

El Centre Metal·lúrgic és l'Associació patronal de les empreses del sector metal·lúrgic. Aplega actualment a més de 1.700 empreses que donen feina a 30.000 treballadors.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

La gestió i sol·licitud de serveis de transició energètica és un acord de col·laboració entre el Centre Metal·lúrgic i la Fundació Cecot Innovació, per a la promoció i desenvolupament de serveis relacionats amb la transició energètica.

Responsables: Centre Metal·lúrgic i Fundació Cecot Innovació

Finalitat: Atenció i gestió de la sol·licitud de serveis relacionats amb la transició energètica i l'establiment i desenvolupament de relacions comercials per ambdues empreses.

Legitimació: El consentiment de l'interessat per a l'atenció i gestió de serveis, i l'interès legítim per a l'establiment i desenvolupament de relacions comercials.

Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i retirada del consentiment a través del correu electrònic rgpd@cecot.org de la Fundació Cecot o a través del correu centrem@centrem.cat

Informació addicional: A la política de privacitat de la Fundació Cecot Innovació o a la política de privacitat del Centre Metal·lúrgic.

Centre Metal·lúrgic

C/Indústria 16
08202 Sabadell (Barcelona)

centrem@centrem.cat  / 93 745 78 10

Share This