Estalvi Elèctric

Vols optimitzar la tarifa energètica de la teva empresa? Nosaltres t’ajudem.

La millor opció perquè estalviïs en la factura d’electricitat i gas? Una oferta personalitzada adaptada a la teva empresa

Avui dia hi ha moltes maneres de contractar l’energia: productes fixos, indexats, opcions de compra agregada… i aquests productes depenen de molts factors, fent del preu de l’energia un concepte molt complex.

Com t’ajudem?

i

Estudi comparatiu

Elaborem un estudi comparatiu amb l’oferta existent al mercat oferint, en qualsevol cas, alternatives amb certificat de garantia d’origen verd/renovable.
l

Estudi personalitzat

L’estudi sempre serà personalitzat i analitzarà les necessitats de l’empresa, l’històric de consums, l’estat financer i la fórmula de contractació més convenient.

Seguiment

El nostre assessor realitzarà un informe anual amb l’anàlisi de l’estalvi real que ha tingut l’empresa.

Permanències personalitzades

Es personalitzen les permanències i s’estudien i apliquen en funció de les tendències del mercat. 
o

Solucions de contractació

Possibilitat d’oferir solucions de contractació en funció de les preferències de l’empresa: preus fixes amb diversos terminis temporals, indexats amb opció de fixar sostres…

Atenció personalitzada

Atenció personalitzada en el seguiment post-contractació: Gestió d’incidències, reclamacions, etc.

Com contractar la millor tarifa energètica?

Si vols reduir la teva despesa elèctrica o de gas de la teva empresa, només ens has d’enviar l’última factura omplint el formulari que trobaràs fent clic en el botó . Els nostres assessors faran l’estudi personalitzat, on veuràs el teu potencial estalvi.

Share This